Jdi na obsah Jdi na menu

Best of England, 26. května, Kbely

27. 5. 2010

V 8. kole na nás čekal papírově druhý nejtěžší soupeř naší skupiny. Po nevydařeném zápasu s Bandity z Palmovky jsme tentokráte opravdu hodně chtěli vyhrát. A hlavně jsme i museli, pokud chceme pomýšlet na 7. ligu.

Sešli jsme se v plné sestavě a od první minuty byl výkon mnohem soustředěnější než minule proti ŠiKyo. Přestože soupeř měl také několik dobrých šancí, naše vedení postupně narůstalo. Hlavní zásluhu na tom měl (vyjímečně :-) ) velice produktivní Masi a hlavně Míra, který nás držel jistými zákroky. Angláni byli s postupujícím časem čím dál více nervózní a nakonec se jim podařilo za celý zápas překonat skvělého Míru jenom jednou. Když se k tomu přidal Masi se 4 góly a jedna šumivka od Pepka, zrodilo se poměrně nečekně snadné vítězství 5:1.

Přestože do konce sezóny zbývají ještě tři kola, tímto zápasem jsme si postup hodně přiblížili. Jen naše naprostá neschopnost v dalších zápasech by nás o něj mohla připravit.

Šelmám zdar!

K.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pepe - kpks

28. 5. 2010 23:37

jako konecne si kubiku pochopil svoji roly v tymu a to jest zpravodaj....:)preci jenom kopacky nemas,takze sam sis vybral.....:))))jinak KPKS forza sedma liga

xtreme - další zápasy

27. 5. 2010 20:24

No hlavně prostě ukopat 3 body...a že to bude ještě drama, víme všichni..příští týden naštěstí nastoupíme konečně na krásné umělé travičce, tak proč toho nevyužít???